Автоматичні ворота

Якщо Вам потрібно встановити ворота при строго обмеженому просторі найкраще підійдуть відкатні ворота , розсувні ворота , які , як правило , встановлюються зсередини двору і можуть відкриватися тільки вправо або вліво.
Надійність і ефективність роботи конструкції автоматичних відкатних воріт ( кованих воріт чи ні) досягається за рахунок двох роликових візків , що пересуваються за спеціальною балці , яка знаходиться в нижній частині полотна розсувних воріт. Крім того , для того , щоб відкатні ворота постійно перебували в рівновазі , незалежно від їх положення , візки повинні бути розміщені на точно розрахованій відстані один від одного. Оформлення та колір відкатних воріт Ви обираєте , виходячи з обробки Вашого приміщення. Для обшивки автоматичних відкатних воріт використовуються такі матеріали: металевий профнастил , сендвіч – панелі , полотно воріт можна також зробити кованим .
автоматические ворота в запорожье є надійним огороджувальних елементом , забезпечують високий рівень захисту від проникнення і чудово підкреслюють сучасний вигляд Вашого будинку. Вони дозволяють зробити більш комфортним в’їзд в гараж або на територію. У нас Ви можете замовити виготовлення воріт ( кованих воріт) будь-якої конфігурації , які будуть оснащені автоматикою від провідних виробників: Alutech , Doorhan , Came , Nice , Faac , BFT .
Відкатні ворота відмінне рішення для захисту і організації в’їзду на територію приватного домоволодіння . Вони зручні в експлуатації і надійні навіть у зимовий час. Автоматичні відкатні ворота ( ковані ворота) , ідеальні для тих випадків , коли простір навколо воріт обмежена. Полотно воріт з’їжджає в бік за допомогою електроприводу , економлячи простір і не перегороджуючи проїзну частину навіть для великогабаритної техніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *