Аргентинська футбольна асоціація представила буклет, в якому є розділ з правилами знімання російських дівчат

Під час підготовчих курсів для уболівальників, гравців і журналістів в штаб-квартирі Аргентинської футбольної асоціації, журналісти виявили цілий звід правил знайомства з російськими дівчатами.

У розділі “Що робити, щоб мати шанси у російської дівчини” в посібнику “Мова і культура Росії” порекомендували стежити за своєю зовнішністю і поведінкою, не перетворювати жінок в сексуальні об’єкти і не говорити про секс публічно, а також не бути нудним і песимістичним. Автори повідомляють, що російські дівчата вважають за кращих ініціативних.

 

Nowdays, the best way to meet russian girls is to register at Marrybrides dating service,  its more easier and becoming much more popular than live communication.

“Не задавайте дурних питань про секс. Для росіян секс – це щось дуже особисте, і публічно ці питання не обговорюють (може бути, ви мені не вірите, але я знаю чоловіків, які це роблять) “, – йдеться в буклеті.

Як тільки в посібнику виявили підозрілий розділ, роздаткові матеріали тут же попросили повернути. Творець буклетів і ведучий курсів Едуардо Пеннісі повідомив, що у нього не було будь-якого злого умислу при написанні цього уривка. Представники Футбольної асоціації Аргентини запустили розслідування і на офіційному сайті принесли вибачення всім, кого міг зачепити цей розділ буклету.

“Спеціаліст, який відповідає за курс, відібрав інформацію для передачі її помічникам, і, на превеликий жаль, в момент друку через мимовільну помилку в неї потрапив текст, який ніколи не був частиною курсу”, – йдеться в заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *