Нейромережа від NVIDIA вміє очищати фотографії від шумів

Команда фахівців з NVIDIA, університету Аалто і Массачусетського технологічного інституту продемонструвала нейронну мережу, що вміє чистити фотографії від шумів і написів, причому система жодного разу не бачила вихідні зображення.

Noise2Noise AI навчили на 50 тисячах фотографіях. Серед них було все – від знімків МРТ до кадрів, створених комп’ютером, де були випадкові артефакти і шуми. Нейромережа навчена прибирати всі ці шуми і повертати чистоту з деталізацією, досить близькою до первісного зображення.

Чтобы зарядить такой аккумулятор и обеспечить ему продолжительное время службы, вам потребуется качественное зарядное устройство с соотвествующими характеристиками. Широкий выбор зарядных устройств, совместимых со всеми современными типами Li-ion / IMR / LiFePO4 / Ni-Mh / Ni-Cd аккумуляторов, с трехамперным выходным током на один слот для быстрой зарядки, LED-дисплеями, дополнительными USB-зарядками вы можете приобрести в интернет-магазине NiteCore.

Згодом розробку можна буде застосовувати в програмному забезпеченні, пов’язаному з відновленням і обробкою фотографій, медичних знімків, кадрів з безпілотних літаючих апаратів і т.п. Це буде справжній прорив у відновленні фотографій, якого давно усі потребують.

Наприкінці травня Nvidia представила широкому загалу штучний інтелект, котрий уміє відновлювати втрачені і пошкоджені фрагменти картинок, а також додавати відсутні деталі. При цьому нейромережа самостійно визначає, яку саме деталь потрібно виправити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *